Als ervaringsdeskundige begeleid ik kinderen in hun rouwproces. Zelf was ik 24 toen ik mijn vader na een lang ziekbed verloor aan de gevolgen van kanker. Veel kinderen stoppen hun gevoelens weg en vermijden alle herinneringen aan de overledene. Ik wil een kind meegeven dat het belangrijk is om de herinneringen te koesteren en hieruit kracht te halen.

Het verlies en gemis draag ik elke dag nog bij mij, en stiekem wordt het gemis alleen maar meer. Maar hoeveel tijd kost rouwen eigenlijk? Rouwen heeft geen vaste tijdsduur, iedereen rouwt op zijn eigen manier. Ik merk dat na een bepaalde periode door de omgeving gezegd wordt dat het tijd is om verder te gaan, het leven gaat eenmaal door zeggen ze.

Besef dat rouwen bij iedereen anders gaat namelijk, met pieken en dalen. Er is geen tijd gebonden aan rouwen. Besef dat er soms goede en soms slechte dagen zijn en dat het verdriet er mag zijn, dit hoort allemaal bij het rouwproces. Omarm dit proces en blijf vooral bij jou eigen gevoel.

Tijdens een sessie maak ik o.a. gebruik van creatieve tools.

Een leuk nieuwtje! Ik ben bezig met een prentenboek omtrent rouwverwerking voor kinderen vanaf 3 jaar. Dit zal medio augustus 2022 worden uitgegeven. Houd de social media kanalen daarom goed in de gaten.

Geïnteresseerd geworden?

Stuur ons een mail naar info@pazcoaching.nl

    Locatie

    Ervaring leert dat kinderen zichzelf zijn in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij u langs te komen. Binnen een straal van 15 km rondom Abbekerk berekenen wij geen reiskosten.

    HomeContactInstagramFacebook