Systemische Opstelling

De Systemische Opstelling heeft mij heel veel inzicht gegeven. Ik vond het erg confronterend om te zien hoe ik in het dagelijks leven met bepaalde situaties om ga. De opstelling heeft mij geholpen om mijn zelfbeeld te vergroten, een echte aanrader!

Daisy

Collega bij CompaNanny in Amsterdam

Lorena is een lieve meid, die haar verantwoordelijkheid weet te dragen, betrouwbaar is en flexibel. Ze denkt graag mee in verschillende situaties en wilt het beste voor iedereen.
Lorena weet een alternatief te bedenken voor de behoeftes van een kind en vermijd daarmee het woord nee zoals de How2Talk2Kids methode
Ik vond je een fijne collega om mee te werken!

Lamyae

Coaching aan huis

Als allereerst is Lorena een lieve meid die graag kinderen helpt en alle tijd neemt voor je kind. Een paar weken geleden is Lorena bij ons thuis geweest voor onze zoon hij heeft ADHD en zei heeft hem geholpen met wat tips en wat met hem gemaakt zodat als hij boos wordt of drukte in zijn hoofd voelt hij het dan kan gebruiken hij heeft het nu een paar keer gebruikt en het helpt hem echt heel goed.

Mama Finn

Training: ik ben oké

Lars heeft bij Lorena de training: ik ben oké gevolgd. Lars is hoogsensitief en heeft daarom veel last van prikkels om zich heen. De tools die hij tijdens de training heeft geleerd en die Lorena heeft meegegeven past hij veel toe waardoor hij een stuk energieker uit school komt.

Mama Lars

    Locatie

    Ervaring leert dat kinderen zichzelf zijn in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij u langs te komen. Binnen een straal van 15 km rondom Hoorn berekenen wij geen reiskosten.

    HomeContactInstagramFacebook