Mijn naam is Lorena Bakker en ik ben 28 jaar. Als pedagogisch medewerker heb ik met verschillende kinderen te maken. Werken met kinderen heeft mij altijd al aangetrokken. De puurheid die zich achter een kind schuilt en de energie en waardering die je van een kind krijgt, maakt het werken met kinderen waardevol en geeft mij veel voldoening.

Ik heb de cursus als opvoedcoach voor sensitieve en prikkelgevoelige kinderen gevolgd. Dit omdat ik merk dat er weinig kennis is over het onderwerp en er weinig ’tijd’ in dit type kind wordt gestoken op de opvang en op school. Het leggen van een veilige basis is enorm van belang voor dit type kind. Deze kinderen ervaren meer prikkels over de gehele dag en hebben baat bij extra 1 op 1 aandacht, orde, regelmaat en rust. Daarnaast ben ik zelf ook hoog sensitief en kan ik doormiddel van mijn kennis en ervaringen de kinderen beter begrijpen.

Naast het geven van trainingen voor sensitieve en prikkelgevoelige kinderen ben ik opgeleid tot kindercoach. De reden dat ik mijzelf tot kindercoach heb opgeleid is omdat ik merk dat kinderen snel een label opgeplakt krijgen als zij ‘ander gedrag’ vertonen. Het gedrag wat een kind laat zien kan worden veroorzaakt door verschillende factoren, denk aan te weinig 1 op 1 contact, zich niet gezien voelen, een drukke omgeving en/of het gebruik van een verkeerde communicatie bij een kind.

Elk kind is uniek en verdient een mooie plek in deze hectische maatschappij.

Hoog sensitiviteit is als een kristallen glas.

Als je ermee gooit gaat het kapot,

Als je het voorzichtig behandelt fonkelt het.

    Locatie

    Ervaring leert dat kinderen zichzelf zijn in hun eigen vertrouwde omgeving. Daarom bieden wij de mogelijkheid om bij u langs te komen. Binnen een straal van 15 km rondom Abbekerk berekenen wij geen reiskosten.

    HomeContactInstagramFacebook